OMEJENA AKCIJA 1 + 1 kolagenih palčk Joint Bar čokolada-banan

Božično pecivo – Fitnes štedrák
Božično pecivo – Fitnes štedrák

Božično pecivo – Fitnes štedrák

Božično pecivo – Fitnes štedrák

Ali je pri vas tradicija peči Štedrák - znano božično pecivo, ki je odličnega okusa in prijetno odišavi dom? Štedrák od Kompave bo razveselil ne le vaše brbončice, ampak vsebuje tudi obilico hranljivih sestavin, ki bodo koristile vašemu zdravju.

Vsebina

Božič je čas praznovanja, ki vitki liniji in zdravemu življenjskemu slogu ne gre preveč na roko. Tradicionalni božični recepti, ki preprosto sodijo k praznikom, lahko na srečo pripravimo v bolj zdravi, a enako okusni obliki, tako da tudi med božičem ni treba kršiti načel zdrave prehrane. Priprava fitnes štedraka je hitra, tako da lahko namesto dolgotrajnega pečenja preživite trenutke s svojimi ljubljenimi in si skupaj zdravo privoščite brez obremenjenega prebave in dodatnih kilogramov.

Fitnes Štedrak obogaten z beljakovinami iz Lady Fit proteina, ki vsebuje naravno aminokislino L-lizin, ki učinkovito krepi imunski sistem. Zaradi visoke vsebnosti beljakovin in nizke vsebnosti maščob tako LadyFit prispeva k ohranjanju vitke postave in pridobivanju popolnih oblin, pa tudi k ohranjanju zdravih kosti in mišic.

Potrebujemo

  • 3 jabolka
  • 2 jajci
  • 9 žlic ajdove moke
  • 1 žlica kokosovega olja
  • 5 žlic mletega maka
  • 1 žlica BIO kakava
  • 1 brezglutenski pecilni prašek
  • 2 žlici BIO javorjevega sirupa
  • 2 merici proteina Lady Fit (okus čokolada-višnja)
  • BIO figova marmelada
  • narezane suhe slive
  • goji
  • suho mango

Postopek

Jabolka naribamo, dodamo moko, mak in jajca. Dobro premešamo in dodamo kakav, pecilni prašek in LadyFit protein. Dodamo kokosovo olje in premešamo, da se sestavine dovolj povežejo. V testo na koncu dodamo nasekljane suhe slive in sladkamo z javorjevim sirupom.

Pečemo v okrogli obliki na 200 stopinj približno 30 minut.

Po peki pustimo kolač, da se ohladi, premažemo ga z bio figovo marmelado in okrasimo z goji, nasekljanim suhim mangom, brusnicami in posujemo na koncu z ostalim makom po okusu.

Dober tek!