Vsebina
Potrebujemo
Za korpus:
- 180 g kokosove moke
- 4 merice (60g) Lactofree protein (okus vanilija-bourbon)
- 150 g masla
- 4 jajca
- ščep soli
Za kremo:
- 400g mehkega skute
- 2 x Extra Mass Pudding (okus čokolada)
- 2 merici Premium Protein (okus nugat)
- ¼ skodelice kakava
- ksilitol po okusu
- liofilizirane maline
Za preliv:
- 100g čokolade brez dodanega sladkorja
- 100 ml smetane za stepanje
Postopek
Vse skupaj zmešamo in pritisnemo na dno tortnega modela, ki smo ga obložili s papirjem za peko ali namastili z oljem. Pečemo pri temperaturi 170°C približno 15 minut. Pečen korpus pustimo, da se ohladi.
Vse sestavine za kremo zmešamo skupaj, razen malin. Na koncu dodamo liofilizirane maline. Kremo nanesemo na pripravljen ohlajen korpus.
Cheesecake prelijemo s čokolado in okrasimo po okusu in domišljiji.
Dober tek!