Neprepečeni jagodni cheesecake
Neprepečeni jagodni cheesecake

Neprepečeni jagodni cheesecake

Neprepečeni jagodni cheesecake
Potrebujemo:
 
Spodnja plast:
1 skodelica celih mandljev,
1 skodelica ovsenih kosmičev,
1/2 skodelice pretlačenih jagod,
 
Srednja plast:
500g mehkega skute,
2 odmerka naravno sladilo Stevia / javorjev sirup,
 
Zgornja plast:
1 skodelica svežih jagod,

 

Postopek:
1. Najprej pripravimo spodnjo plast. Ovsene kosmiče in mandlje zmeljemo v "prah". Nato v to
    zmes dodamo jagode. Zmes pritisnemo na dno posode, kot cheesecake.  
2. V drugi posodi zmešamo skuto, naravno sladilo stevia in dodamo na ovseno osnovo.
3. Na koncu na skutno plast položimo narezane jagode. Lahko prelijemo z marmelado.
 

 
Dober tek!