Vsebina
V okviru sadja in količine beljakovin avokado brez konkurence stoji na prvem mestu.
Potrebujemo
- 1 kozarec kuhane fižole,
- 1 kos narezanih kuhanih piščančjih prsi,
- ¼ kos narezane kumare
- 6 kos natrganih solatnih listov
- 1 kos paradižnik
Preliv
- ½ avokada
- nekaj kapljic omake Tabasco
- sok ½ limone,
- 2 žlički ekstra deviškega oljčnega olja
- 1 odmerek (30 g) Wellness Daily Protein (okus naravni)
- 2 žlički peteršilja
Postopek
1. Narezano piščančje meso, fižol, solatne liste, oljčno olje, paradižnik in kumare zmešajte v skledi.
2. Priprava preliva - olupite avokado, Tabasco, limonin sok, naravni protein in olje zmešajte v kuhinjskem robotu.
3. Postrežemo solato in ponudimo s prelivom po okusu.
Dober tek!