Najpomembnejša ni količina zaužite hrane, ampak njena sestava.
Potrebujemo:
4 piščančje prsi
oljčno olje za premaz mesa
2 žlički začimb za pečenje
Za solato:
2 avokada, olupljena in narezana na kocke
2 žlički vinskega kisa
2 žlici sesekljanega peteršilja
8 majhnih paradižnikov / rumeni, rdeči /
1/2 pora
1 majhna rdeča in bela čebula
po okusu stevia - naravno sladilo
Postopek:
1. Segrejte žar ponev na maksimum.
2. Piščančje prsi premažite z vseh strani z oljčnim oljem in vtrite začimbe v meso.
3. Pecite štiri do pet minut na vsaki strani, da bo meso mehko in znotraj pečeno.
Solata:
1. Vse sestavine za solato zmešajte v skledi.
Postrezite skupaj: vedno del solate in narezano piščančje meso. Uporabite lahko preliv s spomladansko čebulo.
Dober tek :)